Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«ΗΡΩΕΣ». Με τους Γιάννη Φέρτη, Δημήτρη Πιατά και Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Σε σκηνοθεσία Νιkita Milivojevic, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Οι νικητές ανακοινώθηκαν!


Ζέτα Κλαπαδάκη

Oι "ΗΡΩΕΣ",  μετά από μια μεγάλη και πολύ επιτυχημένη διαδρομή παραστάσεων δύο χρόνων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο, ολοκληρώνουν τον κύκλο των παραστάσεων τους, την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Έτσι, το έργο του Gerald Sibleyras  που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς και μετάφραση Μαριάννας Τόλη, θα παιχτεί ακόμα για 12 τελευταίες παραστάσεις , στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Τρείς σημαντικές ερμηνείες, τρείς σημαντικοί πρωταγωνιστές, μία σημαντική θεατρική στιγμή που δεν πρέπει να χάσεις!

Τρείς γκρινιάρηδες βετεράνοι στρατιωτικοί ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες. Ζουν με το όνειρο πως μια μέρα θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ξαναβρεθούν στον έξω κόσμο. Καταστρώνουν φιλόδοξα και ανέφικτα σχέδια για την αποχώρησή τους, διασκεδάζοντας έτσι με την φαντασία τους την ανημποριά τους να κουνήσουν έστω και ένα μέτρο. Αυτή η συγκινητική και ανθρώπινη κωμωδία μετουσιώνει αυτούς τους απλούς ανθρώπους σε ήρωες καθώς με τη σκέψη τους ταξιδεύουν εκεί που οι ίδιοι δεν μπορούν να φτάσουν.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα και το έργο:

Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Gérald Sibleyras γεννήθηκε το 1961 στο Παρίσι. Το έργο του «Heroes» ή «Le Vent des Peupliers»  γράφτηκε το 2003,και έκανε πρεμιέρα στο Théâtre Montparnasse λαμβάνοντας τέσσερις υποψηφιότητες βραβείου Molière, συμπεριλαμβανομένου και του καλύτερου συγγραφέα (Meilleur Auteur-Best Author). H κωμωδία Ήρωες παρουσιάστηκε και στο θέατρο Vakhtangov  στην Ρωσία σε σκηνοθεσία του Rimas Touminas .Εν συνέχεια το έργο μεταφράστηκε από τον Τομ Στόππαρντ και παρουσιάστηκε στο West End του Λονδίνου. Τιμήθηκε με το Lawrence Olivier Best New Comedy Award.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Allyou.gr και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τετάρτης 20/03 στις 06:00μμ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Νιkita Milivojevic
Μετάφραση: Μαριάννα Τόλη
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Κινησιολογία:  Αmalia Bennett
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κουστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Προφήτη Δανιήλ 3-5 και Πλαταιών, Κεραμεικός | Τηλ.: 2110132002-5, 2121042777


Οι νικητές  θα παραλαμβάνουν  τις θέσεις τους από το ταμείο μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης γιατί μετά την έναρξη δεν επιτρέπεται η είσοδος στο θέατρο.

Τα ονόματα των νικητών είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/3 στις 6μμ   
ΚΑΤΕΡΙΝΑ    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Βασίλης    Τορης
ΕΛΕΝΗ    ΣΟΦΙΚΗΤΟΥ
ΕΥΗ     ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΎΛΟΥ
ΕΛΙΝΑ    ΤΟΝΤΙΣΑΚΗ

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός