"Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του" - AllYou.gr

Search

"Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του"

Μάθε αν έχεις κερδίσει μια από τις προσκλήσεις για την παράσταση της Δευτέρας 19/02, στις 19.30μ.μ! 

18 Φεβρουαρίου 2018

 « Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα» είναι ίσως η πιο διάσημη φράση του διεθνώς καταξιωμένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο που πιστεύει επίσης ότι «η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση». Γεγονός που επαληθεύτηκε  και στη ζωή της Φιλίππας Ταμπάρη και του Νίκου Γεωργάκη , που με τη νέα χρονιά , άλλαξαν θεατρική σκηνή , θεατρική γειτονιά και θα παρουσιάζουν πλέον ,το έργο «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» ,από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 7.30 , στο θέατρο «OLVIO»  .

Πρόκειται για μια κωμωδία που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να το τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά. Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ,  ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων.  Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο,  πιο φρέσκο , στο θέατρο «Olvio», με τον Νίκο Γεωργάκη – που υπογράφει και τη σκηνοθεσία- και τη Φιλίππα Ταμπάρη

Τα σκηνικά είναι του Παναγιώτη Λαλουδάκη, την ενδυματολογία έχει ο Κλέων Φυσέκης, τους φωτισμούς ο Βασίλης Βαφειάδης και τη μουσική επιμέλεια ο… Πάολο Κοέλιο!

ΘΕΑΤΡΟ «OLVIO» , (Φαλαισίας 7, Αθήνα 118 55)

ΤΗΛ  210 3414118

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

Δευτέρα 19/02    
ΚΑΤΕΡΙΝΑ    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΦΑΝΗ    ΜΗΤΚΑΝΗ
Αναστασία     Πανίτσα 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ     ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ 
Παναγιωτα    Γκουριωτη
Χριστίνα    Βλαβιανου
Δημήτρης    Νικητοπουλος
Τάκης     Γιαννάτος 
ΔΗΜΗΤΡΑ    ΒΑΜΒΑΚΑ
ΦΩΤΗΣ    ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
    
 

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!