Τα "Αρλεκιν" γιορτάζουν τον έρωτα! - AllYou.gr

Search

Τα "Αρλεκιν" γιορτάζουν τον έρωτα!

Αυτόν τον Φεβρουάριο οι Εκδόσεις"Άρλεκιν" γιορτάζουν τον έρωτα και χαρίζουν σε δύο αναγνώστριες του Allyou.gr δύο πακέτα με 10 αγαπημένους τίτλους "Αρλεκιν" (από τις σειρές : Χρυσά, Κλασσικά, Bianca)

13 Φεβρουαρίου 2018

Και ΔΩΡΕΑΝ eBook για 24 ώρες!
Επίσης, στις 14 Φεβρουαρίου, Ημέρα των Ερωτευμένων, τα Άρλεκιν προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους για 24 ώρες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το eBook του βιβλίου «Εραστές για μια Εβδομάδα» της Melanie Milburne (Χρυσό Άρλεκιν Νο. 1801).  

Λίγα λόγια για τα Άρλεκιν
Τα πρώτα ΑΡΛΕΚΙΝ εκδόθηκαν το 1949 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από την καναδική εταιρεία Harlequin Enterprises Limited. Πλέον κυκλοφορούν σε 32 γλώσσες, 115 χώρες και 5 ηπείρους, από τη Βόρεια και Νότια Αμερική μέχρι την Αυστραλία κι από την Ευρώπη μέχρι την Ιαπωνία και την Κίνα. Έχοντας εκδώσει πάνω από 3 δισεκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς, συνεχίζουν να προσφέρουν απόλαυση και συγκίνηση σε εκατομμύρια αναγνώστριες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα τα ΑΡΛΕΚΙΝ κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 1979, με πρώτο τίτλο τον Απαγορευμένο Παράδεισο της Αγγλίδας συγγραφέως Ανν Μάθερ, που μέσα σε μια βδομάδα πούλησε 35.000 αντίτυπα.  Σήμερα, η μακροβιότερη σειρά αισθηματικής λογοτεχνίας στη χώρα μας, με περισσότερα από 9.000 έργα των πλέον αναγνωρισμένων συγγραφέων του είδους παγκοσμίως, συνεχίζει να γράφει την πιο όμορφη ιστορία αγάπης στα εκδοτικά χρονικά.

Μέσα από 5 σειρές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από σύγχρονες ιστορίες αγάπης έως ιστορικά μυθιστορήματα (Χρυσά Άρλεκιν, Χρυσά Άρλεκιν Special, Bianca, Κλασικά Άρλεκιν, Μεγάλα Κλασσικά), κερδίζουν τις Ελληνίδες αναγνώστριες χάρη στην ευαισθησία, την τρυφερότητα και το γνήσιο ρομαντισμό τους: Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά τους καθιερώθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο ως ταυτόσημο της ιστορίας αγάπης και του αισθηματικού μυθιστορήματος!
 ● www.arlekin.gr

Κάθε ένα από τα 2 πακέτα Άρλεκιν θα περιλαμβάνει:

Χρυσά ΑΡΛΕΚΙΝ (1819-1822)
Maisey Yates, Η Εξιλέωση του Αλεσάντρο
Carole Mortimer, Μια Ριψοκίνδυνη Απόφαση
Lynne Graham, Σύζυγος ενός Δισεκατομμυριούχου
Emma Darcy, Αργεντίνικο Τανγκό

Χρυσά ΑΡΛΕΚΙΝ Special (403-404)
Annie West, Ο Γάμος του Σεΐχη
India Grey, Καλοκαίρι στη Φλωρεντία

Κλασικά ΑΡΛΕΚΙΝ (413-414)
Juliet Landon, Στο Έλεος του Ληστή
Anne Herries, Η 'Ατακτη Κόμισσα

Bianca (1439-1440)
Kathie DeNosky, Ένα Αταίριαστο Ζευγάρι
Elizabeth Lane, Καρδιά από Πάγο

 Η κλήρωση για τις 2 τυχερές θα γίνει στις 19/02

ARLEKIN

Joomla Forms makes it right. Balbooa.comΑκολούθησε το allyou στο Instagram!