Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα «Αιχμηρά αντικείμενα», της Gillian Flynn

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές ανακοινώθηκαν! Μήπως είσαι ένας από αυτούς;


Ζέτα Κλαπαδάκη

Το βιβλίο της  συγγραφέως που τάραξε τα νερά της αστυνομικής λογοτεχνίας και έγινε τηλεοπτική σειρά!

Η νέα καθηλωτική σειρά μυστηρίου του HBO «Αιχμηρά αντικείμενα» («Sharp Objects») έκανε πρεμιέρα στην Αμερική την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται και στην Ελλάδα (με ελληνικούς υπότιτλους) από τα κανάλια της Novacinema.
Η σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της αμερικανίδας Gillian Flynn (στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση της Γωγώς Αρβανίτη) και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου έπειτα από έναν κύκλο οκτώ επεισοδίων, φιλοδοξεί να γίνει το τηλεοπτικό γεγονός του καλοκαιριού, καθώς συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους σταρ και δημιουργούς του Χόλιγουντ.
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο υποψήφιος για Όσκαρ («Dallas Buyers Club») Jean-Marc Vallée, σκηνοθέτης της επιτυχημένης και πολυβραβευμένης σειράς «Big Little Lies», ενώ την κεντρική ηρωίδα υποδύεται η πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ Amy Adams. Ανάμεσά στους πρωταγωνιστές της σειράς,  η υποψήφια για Όσκαρ Patricia Clarkson ενώ οι Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Matt Craven, ενώ η Gillian Flynn μαζί με τη βραβευμένη δημιουργό Marti Noxon συνυπογράφουν το σενάριο.
    
Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την ψυχολογικά ασταθή δημοσιογράφο Καμίλ Πρίκερ (Amy Adams), η οποία επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά της με αφορμή τους φόνους δύο νεαρών κοριτσιών την εξιχνίαση των οποίων καλείται να καλύψει για λογαριασμό της εφημερίδας της. Η επιστροφή της θα την αναγκάσει να έρθει ξανά σε επαφή με την οικογένειά της από την οποία έχει αποξενωθεί και θα ξαναξυπνήσει τις μνήμες της οικογενειακής τραγωδίας που βαραίνουν το παρελθόν της. Παράλληλα, η αστυνομική έρευνα που διενεργείται μοιάζει αδιέξοδη και η μόνη λύση για να λυθεί το παζλ των φόνων είναι η κατάδυση της Καμίλ στην προσωπική της κόλαση.
 
Η Gillian Flynn, ένα από τα πιο καυτά και πολυσυζητημένα σήμερα ονόματα στον χώρο του αστυνομικού, στήνει ένα εντυπωσιακό ψυχολογικό θρίλερ που της χάρισε τα βραβεία CWA Ian Fleming Steel Dagger και CWA New Blood Fiction Dagger, καθώς και διθυραμβικές κριτικές. Από τις πρώτες του σελίδες, το μυθιστόρημά της δείχνει να ανατρέπει τα κλισέ της αστυνομικής λογοτεχνίας.
   
Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική διασκευή, όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια σειρά που διατηρεί την εξαιρετική, σκοτεινή ατμόσφαιρα του βιβλίου της Flynn και ήδη με το teaser της έχει εξάψει την περιέργεια κοινού και ειδικών που την περιμένουν με ανυπομονησία..
 
«Κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα “Αιχμηρά αντικείμενα” κάνουν τη μαυρίλα του “Big Little Lies” να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι».
TV Guide.

              Η διαδικασία παραλαβής των βιβλίων από τους νικητές έχει ως εξής:
- Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

- Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.

Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ta ονόματα των νικητών είναι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕΦΗ    ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US