Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Νύχτες Καλοκαιριού” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η κλήρωση για την συναυλία της Ελεωνόρας στην Τεχνόπολη έγινε! Δες αν είσαι ένας από τους τυχερούς.


Ζέτα Κλαπαδάκη

Τα ονόματα των 3 τυχερων που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη το Σάββατο , 8 Σεπτεμβρίου.στην Τεχνόπολη, ώρα 21:00 στο Γκάζι είναι:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ    ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΣΕΡΑΦΕΙΑ    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ιωάννα    Φωτοπούλου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Υπέροχες συναυλίες γεμάτες με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο,  Νίκος Πασσαλίδης -  Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και  Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ