Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Allyou.gr και το NMDF Dance Convention ανακοίνωσαν τον μεγάλο νικητή!

Η μεγάλη τυχερή που κέρδισε το 1 full access ticket, αξίας 330€ και που περιλαμβάνει 25 masterclasses ανακοινώθηκε! Δες αν είσαι εσυ!


Ζέτα Κλαπαδάκη

Το NMDF Dance Convention, το πρώτο και μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ, στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2019.

14 dance experts, 25 master classes και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν χορευτές όλων των επιπέδων, αλλά και όσους αγαπούν τον χορό, σε ένα τριήμερο γεμάτο κίνηση, μουσική και πάρτι!
Εξαιρετικοί χορευτές, σκηνοθέτες, χορογράφοι και performers είναι οι δάσκαλοι της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.
Η Nika Kljun, που ζει στο Λος Άντζελες και συνεργάζεται με ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως Beyonce, Jennifer Lopez, ο Brian Friedman, που θεωρείται μύθος για την χορογραφία, δάσκαλος της Britney Spears κι ακόμη των Justin Bieber, Beyonce, Mariah Carey, Christina Aguilera, Rihanna, ο Αμερικανό Αφρικανός Philip Ladaniel Wright, η Delaney Glazer που τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει τον κόσμο με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες , η ηθοποιός και χορεύτρια Jade Chynoweth, ο Jake Kodish μοναδικός στο Popping και στο Contemporary hip hop, ο Andrey Boyko περίφημος Ρώσος χορευτής και χορογράφος, η Nicole Kirkland η οποία έχει χορογραφήσει τους Prince, Gwen Stefani& πολλούς άλλους, ο Yanis Marshall με συμμετοχή στο τσίρκο του Ηλιου, ο CJ Salvador, ο Ιρλανδός Zacc Milne που συνεργάζεται με τους ImmaBeast, ο Dexter Carr, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Joss Stone, την Katy Perry, την Kelly Rowland και την Beyonce , και ο Kirill Tsyganou που στην ηλικία των 18 ετών μετακόμισε στη Μόσχα και εντάχθηκε στο Studio NEW YORK Dance

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ομάδα του Nick Marianos Dance Factory θα υποδεχτεί χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα dance event αφιερωμένο στην υψηλού επιπέδου διδασκαλία χορού από παγκοσμίως καταξιωμένους δασκάλους.
Το φετινό συνέδριο θα στεγαστεί στην Αίθουσα ‘Γ. Κασσιμάτης’ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να φιλοξενηθούν ακόμα περισσότεροι συμμετέχοντες και να οργανωθούν ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις.

Εμπνευστής και ιδρυτής  του NMDF Dance Convention  ο Νίκος Μαριάνος, θέλει να  καθιερώσει, μαζί με την ομάδα του, την Ελλάδα ως πρότυπο προορισμό στην εκπαίδευση χορού.

Το NMDF Dance Convention στηρίζουν φέτος η Sugar free & IEK AKMH ως μεγάλοι χορηγoί καθώς και οι: Nestlé Fitness, Matcha Ninja, OWL CLOTHES και HappyBlender.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκέψου την ιστοσελίδα www.nmdfconvention.com ή τηλεφώνησε στο 210-8986101.

Ποιος είναι ο Νίκος Μαριάνος
 Ο Νίκος Μαριάνος χορευτής, χορογράφος, δάσκαλος, σκηνοθέτης,είναι ο δημιουργός ορισμένων από τα  μεγαλύτερα live events στην Ελλάδα.
Προσωπικότητα έντονη, τολμηρή, δημιουργική, γνωστός ως «ο χορογράφος των διασημοτήτων»,  ο Νίκος Μαριάνος, έχει βάλει στο επίκεντρο της ζωής του τον χορό.
 Η αγάπη του για το χορό και ο ενθουσιασμός του για να κάνει τον κόσμο να χορεύει τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει τη δική του σχολή χορού, την Nick Marianos Dance Factory.

Ο Νίκος εξελίσσεσαι διαρκώς. Χορεύει και εργάζεται στον δικό του ρυθμό θέλοντας να κάνει το NMDF μία παγκόσμια δύναμη.

Το όνομα της μεγάλης νικήτριας είναι:

ΕΦΗ  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ  (θα λάβεις προσωπικό email για το πως θα εξαργυρώσεις το δώρο σου)
 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός