Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι ηλίθιοι"

Στο θέατρο Αλίκη. 


Μαρία Μυλωνά

Τα Αθηναϊκά Θέατρα επέλεξαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα θεατρικά έργα του Νιλ Σάιμον, «Οι Ηλίθιοι», για να συστήσουν την παιδική - εφηβική σκηνή του θεάτρου Αλίκη, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και με τους Νίκο Κουρή, Τζένη Θεωνά, Θοδωρή Κατσαφάδο, Ορφέα Παπαδόπουλο και Ελένη Ουζουνίδου στους κεντρικούς ρόλους.

Ο Νιλ Σάιμον μέσα από αυτό το αστείο και διαφορετικό του έργο κατορθώνει να θίξει θέματα εξαιρετικά σύγχρονα που αγγίζουν όλα τα παιδιά και προβληματίζουν όλους τους γονείς. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως στην διαφορετικότητα και καταδεικνύει πως η επιβολή, η περιφρόνηση, η κοροϊδία και οι κοινωνικές διακρίσεις, δεν κάνουν τους ανθρώπους πιο σημαντικούς. Ακόμα ένα από τα σημαντικά θέματα που θίγει το έργο είναι ο εκφοβισμός (bullying), κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Όλα τα παραπάνω θέματα θίγονται με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο Νιλ Σάιμον θα μπορούσε να διαχειριστεί. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλοδοξεί να κάνει μια παράσταση για όλη την οικογένεια, για μικρούς και μεγάλους, για παιδιά και νέους όλων των ηλικιών γιατί στο καλό θέατρο δεν υπάρχει ηλικία και στόχος του είναι να αντιμετωπιστεί ο μικρός θεατής με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα ενός απαιτητικού θεατή! 

Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Οι ηλίθιοι", στις 21 Μαρτίου, στις 12:00, στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ