Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σου εξασφαλίσαμε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κύριος Κιχ και η επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας». Κέρδισέ τις!

Στον «Ελληνικό Κόσμο».


Μαρία Μυλωνά

Η νέα εκπαιδευτική, μουσικοθεατρική παράσταση της Ομάδας Κοπέρνικος, με τους Λευτέρη Ελευθερίου και Άγγελο Αγγέλου, ανεβαίνει στον "Ελληνικό Κόσμο". 

Ο κύριος Κιχ, ο ήρωας που τόσο αγαπήθηκε από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές επιστρέφει, με τη νέα, απολαυστική περιπέτεια «Ο κύριος Κιχ και η επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας»!

Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στον «Ελληνικό Κόσμο» με την παράσταση «Ο κύριος Κιχ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων», η καλλιτεχνική ομάδα Κοπέρνικος, γνωστή για τις πρωτότυπες, ποιοτικές παραστάσεις της για παιδιά, παρουσιάζει φέτος τη δεύτερη ιστορία του κυρίου Κιχ. 

«Ο κύριος Κιχ και η επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας», είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που, εκτός των άλλων, φέρνει τα παιδιά σε επαφή με το μουσικό πολιτισμό διαφορετικών χωρών και με μουσικές έννοιες όπως ο ρυθμός, η μελωδία και η αρμονία. 

Θέλεις να τη παρακολουθήσεις από κοντά; Μπορείς! 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο κύριος Κιχ και η επιστροφή της Χαμένης Σφραγίδας", την Κυριακή 5 Απριλίου, στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΙΧ, μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.