Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπες στον διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα 5 Little Black PrimerTM, από την Estée Lauder

Κέρδισέ το!


Μαρία Μυλωνά

Δίνει Χρώμα. Ενισχύει. Σετάρει τις βλεφαρίδες. Ένα ευέλικτο, 3-σε-1 primer που θα αλλάξει τη ζωή των βλεφαρίδων σου! Ο λόγος για το ΝΕΟ Little Black PrimerTM της Estée Lauder, το οποίο τριπλασιάζει τους ρόλους του λειτουργώντας τόσο ως μια απαλή απόχρωση βλεφαρίδων, όσο και ως μια αδιάβροχη επικάλυψη.

Είναι το Little Black Dress των βλεφαρίδων, μια ενιαία, αλάνθαστη φόρμουλα για όλες τις περιστάσεις, η οποία ταιριάζει σε κάθε συλλογή μακιγιάζ.

Η Estée Lauder πηγαίνει το απλό primer δύο βήματα παραπέρα, προσθέτοντας μια μαύρη απόχρωση και καθιστώντας το μακράς διαρκείας - όχι απλώς όλη την ημέρα αλλά και όλη τη νύχτα. Η φόρμουλα είναι αρκετά ελαφριά ώστε να φορεθεί κάτω από την αγαπημένη σας μάσκαρα για επιπλέον όγκο, αλλά η απαλή μαύρη απόχρωσή του σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για λεπτή ευκρίνεια. Όταν εφαρμοστεί πάνω από την αγαπημένη σου μάσκαρα, προσθέτει ένα ελαφρύ στρώμα επιπρόσθετης στήριξης, χαρίζοντάς σου αδιάβροχες βλεφαρίδες και συμβάλλοντας στη μείωση των μουτζούρων και του ξεφλουδίσματος. Το ελαφρά καμπυλωτό βουρτσάκι προσθέτει επιπλέον καμπύλη και ανόρθωση.

Το Little Black PrimerTM είναι ένα μακιγιάζ προετοιμασίας που δημιουργεί την ιδανική βάση για μακρύτερες, πλουσιότερες βλεφαρίδες, οι οποίες παραμένουν ευλύγιστες υγιείς. Αποτελεί μια ελαφριά μάσκαρα του Σαββατοκύριακου. Είναι αδιάβροχη επικάλυψη. Είναι αυτό που ποτέ δεν ήξερες ότι πάντα επιθυμούσες.

Θέλεις να το κερδίσεις; Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό! 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα Little Black PrimerTM της Estée Lauder, στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ESTEE, μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ.. Στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 1 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM