Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μία φανταστική, δερμάτινη τσάντα δια χειρός Μαρίας Καραντζάλου για σένα και μόνο

Κέρδισε την!



Η Μαρία Καραντζάλου φτιάχνει χειροποίητες τσάντες από δέρμα. Με αγάπη, αγνά υλικά αλλά και με το μεγάλο έμφυτο ταλέντο της, που κάνει τα προϊόντα της μοναδικά. 

Όπως μας λέει η ίδια, ήθελε πάντα να φτιάξει κάτι με «δέρμα» αλλά αυτό που την παρακίνησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι δεν έβρισκε στην αγορά τσάντες πλάτης που να είναι τελείως απλές και την ίδια στιγμή δερμάτινες αλλά χωρίς πολλά «συμπράγκαλα». 

Θέλεις να πάρεις μία ιδέα από τις μοναδικές δημιουργίες της; Τις τσάντες της Μαρίας Καράντζαλου μπορείς να τις βρεις είτε στην σελίδα της σχεδιάστριας στο Facebook (https://www.facebook.com/mariakaranzonlyleather) είτε επικοινωνώντας απευθείας μαζί της με ένα μήνυμα στο inbox αλλά και στο προσωπικό της e-mail (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τηλέφωνο (6972096694).  

Τώρα μία από τις απίθανα στιλάτες αλλά και βολικές τσάντες της Μαρίας μπορεί να γίνει δική σου με λίγη τύχη και μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας.

Αν θέλεις να είσαι η τυχερή που θα κερδίσει την υπέροχη δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή της Μαρίας Καράντζαλου, στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΣΑΝΤΑ, μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Το όνομα της τυχερής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

FB_IMG_1427795266311.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.