Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Σιρανό ντε Μπερζεράκ" στο θέατρο Πάνθεον, την Παρασκευή 1 και την Κυριακή 3 Μαΐου

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!



Η μεγάλη θεατρική επιτυχία της χρονιάς επιστρέφει στο Πάνθεον από 17 Απριλίου.

Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του θεάτρου Πάνθεον συνδυάστηκε με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της φετινής θεατρικής περιόδου.

Από τον περασμένο Οκτώβρη και για ένα περίπου μήνα η παράσταση "Σιρανό ντε Μπερζεράκ" μαγνήτισε το κοινό σημειώνοντας ρεκόρ εισιτηρίων.

Το Πάνθεον θέλοντας να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες του κοινού που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την άρτια αυτή παραγωγή σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο, παρουσιάζει και πάλι από τις 17 Απριλίου το ηρωικό αριστούργημα του Ροστάν για 15 παραστάσεις

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τάνια Τρύπη,Κώστας Μπερικόπουλος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και επί σκηνής η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο βιολί.

Λίγα λόγια για το έργο

Παρίσι 1897. Ο Εντμόν Ροστάν εμπνέεται από τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ, Γάλλο θεατρικό συγγραφέα που ξεχώριζε για το περίκομψο, εύθυμο ύφος και τις παράξενες αφηγήσεις του περί φανταστικών ταξιδιών, και γράφει μια έξοχη ηρωική κωμωδία. Ο Σιρανό και η Ρωξάνη, η  Ρωξάνη και ο Κριστιάν, ο Ντε Γκις και ο πόλεμος… Μια ιστορία για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής. 

Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Σιρανό ντε Μπερζεράκ", στην Παρασκευή 1 (10 διπλές προσκλήσεις) και την Κυριακή 3  Μαΐου  (10 διπλές προσκλήσεις), στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΙΡΑΝΟ μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ