Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την πρωτοποριακή παράσταση "Άκου" της Ξένιας Καλογεροπούλου το Σάββατο 25/5 στο θέατρο Πόρτα

Δηλώστε συμμετοχή



 

To Θέατρο Πόρτα που εισήγαγε με μεγάλη επιτυχία το «Θέατρο για βρέφη» στο ελληνικό κοινό συνεχίζει τη νέα αυτή παράδοση με την παράσταση Άκου από 28 Σεπτεμβρίου 2014 έως 16 Μαΐου 2015.

Ένα παιδί και μια μελωδία. Το παιδί ξυπνάει, γιατί η μελωδία που τον συνόδευε, παύει. Ξυπνάει και παλεύει να τη θυμηθεί, να την ξαναφέρει πίσω, να την ανασυνθέσει. Αλλιώς το παιδί δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί. Κι ένα μεγάλο «ταξίδι» ξεκινάει.

O Δημήτρης Καραντζάς μετά από παραστάσεις στην Επίδαυρο, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το Φεστιβάλ της Αβινιόν, επιστρέφει στο Θέατρο Πόρτα και μετά τον Οδυσσεβάχ, σκηνοθετεί το Ακου, μία παράσταση για βρέφη (1-3 ετών). Συνοδοιπόρος του ο Κορνήλιος Σελαμσής, σταθερός συνεργάτης του θεάτρου που οι μουσικές του έχουν ντύσει πολλές σπουδαίες παραστάσεις των τελευταίων ετών. Ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Βουδούρης.

 

Σκηνοθεσία Δημήτρης Καραντζάς

Μουσική Κορνήλιος Σελαμσής

Σκηνικά–Κοστούμια Ιωάννα Τσάμη

Ερμηνεία Κωνσταντίνος Βουδούρης

 

«Μετά από τη χαρά που μας έδωσαν το Ελα, έλα και το Πού είναι; έπρεπε να βρούμε κάτι καινούριο και διαφορετικό που να ενδιαφέρει εξ’ ίσου το βρεφικό μας κοινό. Την ιδέα μού την έδωσαν δυο στιγμές από το Πού είναι; Στιγμές όπου τα μωρά έμεναν άφωνα και μαγεμένα ακούγοντας απλώς κάποιες νότες μουσικής ή κάποιους ήχους. Ετσι σκέφτηκα πως το επόμενο θέαμα θα έπρεπε να λέγεται Άκου και να βασίζεται σε ήχους και σε μουσική. Όπως παρακολουθούσαν τα μωρά την ανάγκη μιας ηρωίδας να πιάσει το φεγγάρι ή μιας άλλης να ξαναδεί τη μαμά της, τώρα το θέμα να είναι η ανάγκη ενός παιδιού να ξαναβρεί μια μελωδία που το μάγεψε φευγαλέα κι ύστερα χάθηκε.

Ο Δημήτρης Καραντζάς και ο Κορνήλιος Σελαμσής αγκάλιασαν την ιδέα μου με ενθουσιασμό και φτιάχνουν τώρα τη δική τους εκδοχή που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα». 

– Ξένια Καλογεροπούλου

 

Θέατρο Πόρτα

Μεσογείων 59, 

115 26 Αθήνα

τηλ. 210 77 11 333

www.porta-theatre.gr

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σάββατο 11.00 & 12.00

              

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος 8 €

 

Για πακέτα συνδρομών και εκπτωτικές προσφορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του θεάτρου www.porta-theatre.gr

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

35 λεπτά

 

Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Άκου", το Σάββατο 25 Απριλίου στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΥ μέχρι την Πέμπτη 23 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της