«Πως θα φτιάξω εντυπωσιακές συνθέσεις με κεριά;» - AllYou.gr

Search

«Πως θα φτιάξω εντυπωσιακές συνθέσεις με κεριά;»

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

21 Ιανουαρίου 2015

Η αναγνώστριά μας Νάνσυ Ζαχαρέα από το Αίγιο θέλει ιδέες για να διακοσμήσει τον χώρο της με κεριά. Η ερώτησή της ήταν η εξής: «Μου έχουν ξεμείνει πολλά κεριά που κατά καιρούς μου έχουν φέρει ως δώρο. Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες για να διακοσμήσω τον χώρο μου;»

Τα κεριά είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο φοβερό ταλέντο διακόσμησης, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Ξερά κλαριά και κεράκια που επιπλέουν Πάρτε μερικά ψηλά ποτήρια, βάλτε μέσα μερικά ξερά κλωνάρια και γεμίστε με νερό. Τοποθετήστε μέσα τους κεράκια που επιπλέουν και απολαύστε τους χρωματισμούς που δημιουργούνται από τα κλωνάρια και το φως των κεριών.

thehomeissue_qa_keria02.jpg

Κεριά πάνω σε ποτήρια κρασιού Τα κεριά για να φανούν καλύτερα πολλές φορές θέλουν ύψος. Μπορείτε εύκολα να τους το δώσετε με το εξής εύκολο τρικ. Πάρτε 2-3 ποτήρια κρασιού και αναποδογυρίστε τα. Τοποθετήστε πάνω τους τα κεριά και βάλτε μέσα στα ποτήρια ένα λουλούδι ή κάποιο άλλο αντικείμενο που πιστεύετε ότι ταιριάζει. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, καθώς και ακόμα περισσότερα άρθρα για το σπίτι και τη διακόσμηση, στο www.spirossoulis.com - the home issue. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!