Τσάι: 10 Σπιτικές Χρήσεις του που δεν Φανταζόσασταν - AllYou.gr

Search

Τσάι: 10 Σπιτικές Χρήσεις του που δεν Φανταζόσασταν

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

23 Δεκεμβρίου 2015

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται δεν πρέπει να πετάτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Υπάρχουν τουλάχιστον 10 χρήσεις τους τις οποίες δεν φαντάζεστε. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Διώχνει τις οσμές Σε αντίθεση με τα φτηνά αρωματικά χώρου που δεν είναι και καθόλου υγιεινά, το τσάι αφήνει ένα πολύ όμορφο άρωμα στο χώρο και απορροφάει τις άσχημες μυρωδιές χωρίς να τις καλύπτει. Βάλτε μερικά φακελάκια τσαγιού με άρωμα κανέλας, λεμονιού ή μέντας στις ντουλάπες σας και θα τις κάνετε να μοσχομυρίσουν.

Κρατάει τα φυτά σας ζωντανά Δώστε ενέργεια και ζωντάνια στα φυτά σας φυτεύοντας μέσα στο χώμα τους μερικά φύλλα από χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Το τσάι περιέχει μικρές ποσότητες αζώτου οι οποίες λειτουργούν ως φυσικό λίπασμα για τα φυτά. Με το που ποτίζετε τις γλάστρες σας τα θρεπτικά συστατικά του τσαγιού μεταφέρονται κατευθείαν στο χώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!