Πώς θα διακοσμήσεις τον τοίχο σου με παλιά κάγκελα - AllYou.gr

Search

Πώς θα διακοσμήσεις τον τοίχο σου με παλιά κάγκελα

Έτσι θα αποκτήσεις και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο!

28 Απριλίου 2015

Για αρκετά χρόνια στο παράθυρο του σπιτιού αυτού, ήταν βιδωμένο ένα κάγκελο στην εξωτερική του πλευρά, εκτελώντας χρέη ”προστάτη”. Μετά την ανακαίνιση, παραμερίστηκε για αρκετό καιρό στην αποθήκη, με σίγουρο προορισμό το παλιατζίδικο.

kagela1.jpg

Ο χώρος του γραφείου είναι αρκετά ψηλοτάβανος και οι τοίχοι έμειναν για καιρό άδειοι. Δεν ήθελα να βάλω ράφια -θα το έπνιγαν, η ταπετσαρία θα ήταν λίγο δεσμευτική, οπότε μαντέψτε! Ναι, ήταν η ώρα για το κάγκελο να δείξει τις δυνατότητές του!

Αφού το έτριψα καλά να φύγει το παλιό χρώμα και η σκουριά, το έβαψα σε ένα φωτεινό κοραλί και με τη βοήθεια του τρυπανιού, το στερέωσα στον άδειο τοίχο που αμέσως πήρε νέα πνοή.

Επάνω μπορείς να στερεώσεις φωτογραφίες από τα αγαπημένα σου ταξίδια, κρεμαστά διακοσμητικά, ενώ ακόμα με λίγο σύρμα, μπορείς να τοποθετήσεις κι ένα μικρό καλάθι που θα αποθηκεύεις μικροπράγματα που δε θέλεις να είναι σκόρπια. Θυμήσου ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει το χρώμα που θα επιλέξεις για να βάψεις το κάγκελο. Όσο πιο έντονο, τόσο μεγαλύτερη και η αντίθεση που θα το αναδείξει!

kagela2.jpg

kagela3.jpg

(photo credits : http://mariantrougia.tumblr.com/  )

Αυτό το post γράφτηκε ακούγoντας:

" target="_blank">
 )

Από την Penny Antaloudaki

Πηγή: Savoirville.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!