5 Πράγματα στο Φαρμακείο του Σπιτιού σας που Θεραπεύουν τα Πάντα! - AllYou.gr

Search

5 Πράγματα στο Φαρμακείο του Σπιτιού σας που Θεραπεύουν τα Πάντα!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

18 Ιανουαρίου 2016

Αν νομίζατε ότι το φαρμακείο του σπιτιού σας είναι εξοπλισμένο μόνο με τα βασικά, κάνετε λάθος. Αυτά τα 5 σκευάσματα σας βοηθούν να θεραπεύσετε παραπάνω από μία «πληγές».

Άνοιξε η μύτη σας; Καήκατε από τον ήλιο; Είναι γεγονός ότι οι μικροτραυματισμοί προκύπτουν συχνά στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, δε χρειάζεται να γίνεται θαμώνας του φαρμακείου της γειτονιάς. Φτάνει ένα στοιχειωδώς εξοπλισμένο φαρμακείο στο σπίτι και μια καλά «ενημερωμένη» κουζίνα, για να βρείτε τη σωστή θεραπεία για όλα τα μικρoπροβλήματα υγείας. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για την περιποίηση της επιδερμίδας και την καθημερινή υγιεινή σας έχουν πολλαπλές χρήσεις. Δείτε τις!

Διαβάστε εδώ πώς θα οργανώσετε το φαρμακείο του σπιτιού σας.

Θησαυρός στο φαρμακείο: Στοματικό διάλυμα

Συνήθως το προορίζετε για: Καθαρή αναπνοή. Και οι δύο τύποι στοματικών διαλυμάτων -με ή χωρίς αλκοόλη- έχουν αντιμικροβιακή δράση. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να μειώσουν τον αριθμό των βακτηρίων της στοματικής κοιλότητας.

Δεύτερη χρήση: Προλαμβάνει το «πόδι του αθλητή». Η αλκοόλη που περιέχει συμβάλλει στην πρόληψη των μυκητιάσεων στα πόδια. Χρησιμοποιήστε το σαν αντισηπτικό για τα δάχτυλα και τα νύχια των ποδιών σας. Για να προλάβετε την εμφάνιση του «ποδιού του αθλητή», δεν έχετε παρά να μουσκέψετε μια μπάλα από βαμβάκι στο στοματικό διάλυμα και να περάσετε με αυτό τα δάχτυλα των ποδιών σας μετά από το καθημερινό μπάνιο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!