5 Τρόποι για να Εξαφανίσετε τους Δύσκολους Λεκέδες από Γρασίδι - AllYou.gr

Search

5 Τρόποι για να Εξαφανίσετε τους Δύσκολους Λεκέδες από Γρασίδι

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

10 Ιουλίου 2015

Βλέπετε το παιδί σας να κυλιέται στο γρασίδι και πονάτε για το ρούχο που έχετε να πλύνετε μετά; Ο λεκές από γρασίδι είναι δεν φεύγει εύκολα, αλλά υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να τον εξαφανίσετε.

Οι λεκέδες από γρασίδι αφαιρούνται δύσκολα γιατί είναι ένα μείγμα πρωτεϊνών και άλλων οργανικών υλών που αναμιγνύονται με χλωροφύλλη και άλλες χρωματισμένες ενώσεις (ξανθοφύλλες και καροτενοειδή). Ο συνδυασμός χλωροφύλλης και ξανθοφυλλών και καροτενοειδών χρωστικών ουσιών είναι τόσο όμοιος με φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι, με αποτέλεσμα το γρασίδι να διαπερνά το ύφασμα και να γίνεται ένα με αυτό εισχωρώντας βαθιά στις ίνες.

Με απλό απορρυπαντικό Κάποιοι λεκέδες από γρασίδι μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από συγκεκριμένα υφάσματα με τρίψιμο με απορρυπαντικό πιάτων. Στη συνέχεια βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο και πλύνετε με όσο το δυνατόν πιο ζεστό νερό. Αν το ρούχο αντέχει, προσθέστε και λίγη χλωρίνη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!