Γρανίτα με γεύση μόκα! - AllYou.gr

Search

Γρανίτα με γεύση μόκα!

Καλός ο κρύος καφές, αλλά παγωμένος είναι ακόμα καλύτερος. Σήμερα, λοιπόν, δεν πίνουμε απλά καφέ—τον τρώμε!

17 Αυγούστου 2016

Υλικά για 6-8 μερίδες:

1 1/2 φλ. αλεσμένο καφέ εσπρέσο 

3/4 φλ. ζαχαρούχο γάλα

3 κ.σ. σκόνη κακάο

Μία πρέζα χοντρό αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ, ρίχνεις τον καφέ, το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και μία πρέζα αλάτι και ανακατεύεις καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Έπειτα, το μοιράζεις σε θήκες για γρανίτα και το βάζεις στην κατάψυξη μέχρι να πήξει καλά για 6-8 ώρες.

Tip: Δώσε (έξτρα) γεύση καλοκαιριού στην γρανίτα σου, προσθέτοντας σε αυτή λίγο σιρόπι καρύδας.

Πηγή: Good Housekeeping



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!