O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σύκα γεμιστά με μους τυριών, μπουκέτο άγριας ρόκας και βινεγκρέτ βατόμουρο, crispy chamon prosuto - AllYou.gr

Search

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σύκα γεμιστά με μους τυριών, μπουκέτο άγριας ρόκας και βινεγκρέτ βατόμουρο, crispy chamon prosuto

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει... 

30 Νοεμβρίου 2015

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 άτομα

4 μεγάλα φρέσκα σύκα

4 φέτες χαμόν σεράνο

12 φρέσκα βατόμουρα

80 gr baby ρόκα 

60 gr ανθότυρο

30 gr κατίκι Δομοκού

αλάτι, πιπέρι

ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

2/3 ελαιόλαδο 

1/3 ξύδι βατόμουρο 

αλάτι 

πιπέρι 

1 κουταλάκι καφέ μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανακατεύουμε με σύρμα τα δυο τυριά και λίγο πιπέρι. 

2. Ξεφλουδίζουμε τα σύκα και κόβουμε το πάνω μέρος, δημιουργώντας ένα καπάκι. 

3. Με ένα κορνέ ή με ένα κουτάλι μικρό γεμίζουμε τα σύκα με τη μους τυριών (που έχουμε δημιουργήσει από πριν).

4. Απλώνουμε τις φέτες χαμόν στο ταψί του φούρνου και τις ψήνουμε στους 80C για 30 λεπτά ώστε να γίνουν τραγάνες.

5. Σερβίρουμε στο πιάτο τη ρόκα μαρινέ με την βινεγκρέτ βατόμουρο, τα σύκα, τα βατόμουρα και τα κομματάκια με το τραγανό χαμόν.

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Το look που θα σε πείσει να φορέσεις ένα βελούδινο slip φόρεμα

Συνδύασε δύο τάσεις μαζί και δεν θα χάσεις!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι «κρύβει» η λατρεία του για το πλούσιο μπούστο

Η συμπεριφορά των αντρών απέναντι στις γυναίκες κρίνεται από τη διαφορά... στήθους, τονίζουν βρετανοί ερευνητές.
ΣΠΙΤΙ

Το χρώμα του 2017 είναι μια ωδή στις νέες αρχές

Η Pantone κατέληξε και φέτος στην απόχρωση που ταιριάζει στη χρονιά που έρχεται.
DO IT YOURSELF

4 στιλιστικές συνήθειες που καλό είναι να αποφεύγεις

Αν θέλεις να εξελίξεις το στιλ σου, τότε πρέπει να θυσιάσεις τα παρακάτω…
BEAUTY TIPS

3 αναπάντεχοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα φυσικό έλαιο

Βάλε για τα καλά στην ζωή σου ένα φυσικό έλαιο ομορφιάς!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το τρικ που θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

O πιο απλός τρόπος να κερδίσεις πόντους... υγείας.