ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Fudge σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης
Γρήγορο, εύκολο και... λιώνει στο στόμα! Με άλλα λόγια: θα μας ευχαριστείς για αυτήν την στιγμή!
Υλικά για 64 κομμάτια
350g μαύρη σοκολάτα ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
1 ζαχαρούχο γάλα
30g ανάλατο βούτυρο
150g φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα και κομμένα στα μεγάλα κομμάτια
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, βάζεις τη σοκολάτα, το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και το αλάτι και ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να λιώσει καλά.
2. Ρίχνεις τα φιστίκια στη σοκολάτα και ανακατεύεις καλά, ώστε να ενσωματωθούν στο μείγμα.
3. Στρώνεις μια διαφανή μεμβράνη σε ένα μικρό ορθογώνιο ταψάκι, με τις πλευρές τις λίγο να εξέχουν ώστε να μπορείς να ξεφορμάρεις εύκολα στο fudge σου αφότου παγώσει. Ρίχνεις το μείγμα πάνω στη μεμβράνη και απλώνεις ώστε να ισιώσει.
4. Βάζεις το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και να πήξει καλά, για περίπου 2-3 ώρες. Μόλις παγώσει καλά, το βγάζεις από το ψυγείο, αφαιρείς τη μεμβράνη, το κόβεις σε μικρά κομμάτια και σερβίρεις,
Tip: Το έκοψες; Μην ξεχάσεις να το αποθηκεύσεις στο ψυγείο!
Πηγή: www.cf.kleinworthco.com
SELECTIONS
- «Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron
- Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!
- Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού
- Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob