Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Mediterranean Tears

O αγαπημένος μας bartender μάς σερβίρει ένα aperitivo ιδανικό για να συνοδεύσεις το brunch σου ή να ξεκινήσεις το απόγευμά σου!


Μάριος Ηλιόπουλος

Υλικά για 1 cocktail

30ml μαστίχα

30ml Marie Brizard Ginger Essence

15ml φρέσκος χυμός λεμονιού

4 dashes Dead Rabbit Orinoco Bitters

Λίγο ginger beer

Λίγο αγγούρι (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση:

1. Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι κρασιού, προσθέτεις τον πάγο και απογεμίζει με ginger beer. 

2. Γαρνίρεις με μια φέτα ή φλούδα αγγουριού και σερβίρεις.

Tip: Από τις βασικές τεχνικές του mixology, το building επιτρέπει στον bartender να «χτίσει» σιγά-σιγά το cocktail που θέλει να φτιάξει, προσθέτοντας διαδοχικά το ένα υλικό μετά το άλλο στο ποτήρι σερβιρίσματος.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»