ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Mediterranean Tears
O αγαπημένος μας bartender μάς σερβίρει ένα aperitivo ιδανικό για να συνοδεύσεις το brunch σου ή να ξεκινήσεις το απόγευμά σου!
Μάριος Ηλιόπουλος
Υλικά για 1 cocktail
30ml μαστίχα
30ml Marie Brizard Ginger Essence
15ml φρέσκος χυμός λεμονιού
4 dashes Dead Rabbit Orinoco Bitters
Λίγο ginger beer
Λίγο αγγούρι (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση:
1. Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα ποτήρι κρασιού, προσθέτεις τον πάγο και απογεμίζει με ginger beer.
2. Γαρνίρεις με μια φέτα ή φλούδα αγγουριού και σερβίρεις.
Tip: Από τις βασικές τεχνικές του mixology, το building επιτρέπει στον bartender να «χτίσει» σιγά-σιγά το cocktail που θέλει να φτιάξει, προσθέτοντας διαδοχικά το ένα υλικό μετά το άλλο στο ποτήρι σερβιρίσματος.