Πάστα ελιάς με μαυροδάφνη - AllYou.gr

Search

Πάστα ελιάς με μαυροδάφνη

Αγαπάς τις ελιές; Αυτή η αλλιώτικη... πάστα θα δώσει άλλη γεύση στα σνακ σου.

18 Ιανουαρίου 2016

Υλικά για 8 μερίδες

2 φλ. μαύρες ελιές

1 σκελίδα σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

100g κάπαρη

4 κ.σ. μαυροδάφνη

1 κ.γ. θυμάρι

Εκτέλεση:

1. Αφαιρείς όλα τα κουκούτσια από τις ελιές και τις ψιλοκόβεις. Στη συνέχεια, στραγγίζεις την κάπαρη από το νερό της. 

2. Βάζεις όλα τα υλικά σε έναν πολτοποιητή και τα χτυπάς καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρεις σε ένα μπολ και την τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρεις. 

Tip: Θες να κάνεις την πάστα σου πιο αρωματική; Πρόσθεσε 1 κ.γ. φρέσκο βασιλικό και 1 κ.γ. δενδρολίβανο.

Πηγή: www.food52.com

×
Alterra