ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Πάστα ελιάς με μαυροδάφνη
Αγαπάς τις ελιές; Αυτή η αλλιώτικη... πάστα θα δώσει άλλη γεύση στα σνακ σου.
Φύλλις Νικολάου
Υλικά για 8 μερίδες
2 φλ. μαύρες ελιές
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
100g κάπαρη
4 κ.σ. μαυροδάφνη
1 κ.γ. θυμάρι
Εκτέλεση:
1. Αφαιρείς όλα τα κουκούτσια από τις ελιές και τις ψιλοκόβεις. Στη συνέχεια, στραγγίζεις την κάπαρη από το νερό της.
2. Βάζεις όλα τα υλικά σε έναν πολτοποιητή και τα χτυπάς καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρεις σε ένα μπολ και την τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρεις.
Tip: Θες να κάνεις την πάστα σου πιο αρωματική; Πρόσθεσε 1 κ.γ. φρέσκο βασιλικό και 1 κ.γ. δενδρολίβανο.
Πηγή: www.food52.com
SELECTIONS
- 6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου
- 5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
- Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica
- Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν