Αχινοσαλάτα - AllYou.gr

Search

Αχινοσαλάτα

Γεύση αλμύρας, για να αποχαιρετήσουμε το φετινό καλοκαίρι. 

01 Σεπτεμβρίου 2014

Από: Μίνα Κακανιά

Τώρα που η θάλασσα είναι ζεστή, ας κάνουμε μια βουτιά να πιάσουμε αχινούς και να τους χαρείτε με τα παιδάκια σας στην παραλία.

Συστατικά:

έναν ή περισσότερους αχινούς

Οδηγίες:

Ανοίγουμε προσεκτικά τον αχινό που μόλις έχουμε βγάλει από τη θάλασσα. Αφού τον ανοίξουμε, τον πλένουμε καλά με θαλασσινό νερό και ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι.

Για να γευτούμε αυτό τον εξαιρετικό μεζέ χρησιμοποιούμε κουταλάκι του γλυκού ή ακόμα καλύτερα με ψωμάκι φρέσκο με προζύμι σε μπουκίτσες.

Πηγή: Gourmed.gr



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!