Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ώρα για sushi!

Στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.


Μαρία Μυλωνά

Σε μια ατμόσφαιρα διάχυτη από πολιτισμικές επιρροές, που βοηθά τους επισκέπτες να αποδράσουν μακριά από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης, σε υποδέχεται το καφέ-εστιατόριο του μουσείου. Χάρη στην υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον Catering, το Museum Café-Restaurant έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους all day προορισμούς των βορείων προαστίων για καφέ, brunch, γεύμα, δείπνο ή ποτό.

Τη γαστριμαργική μπαγκέτα της κουζίνας επιμελείται ο διακεκριμένος σεφ Jean Louis Capsalas, που δημιουργεί μοναδικά, εμπνευσμένα πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ενώ ο ταλαντούχος και πολύ δημοφιλής chef patissier Διονύσης Αλέρτας αναλαμβάνει τις μοναδικές gourmet pastry δημιουργίες.

To Museum café restaurant έρχεται όμως για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει με το ΝΕΟ SUSHI MENU από τον Ιάπωνα chef Yoshimoto Nagayama.

Πεντανόστιμα και εκλεκτά ιαπωνικά πιάτα θα ετοιμάζονται για εσάς με την συνοδεία του παραδοσιακού sake αλλά και κρασί ελληνικής ή ξένης ετικέτας. 

Tempura Maki, California Maki, Salmon Maki ή Nigiri σε διάφορες γεύσεις όπως μπρικ, γαρίδα, χέλι, χταπόδι μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-8011170/ www.museum-cafe.gr/

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Μια κρεμώδης σάλτσα τυριού πικάντικη με τρυφερά, τραγανά σπαράγγια, κοτολέτες κοτόπουλου σε αυτό το δείπνο εμπνευσμένο από τις αρχές της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.