Για να (μην) κάνεις πατάτα

Search

Για να (μην) κάνεις πατάτα

Πώς θα διασφαλίσεις ότι δεν θα λιώσουν οι πατάτες ενώ τις βράζεις; Ένα tip από τη food blogger Αγγελική Κοντού.

01 Αυγούστου 2015

Όταν βράζουμε πατάτες και θέλουμε να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μη λιώσουν, το επιτυγχάνουμε προσθέτοντας κατά το βράσιμο λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ακόμα κι αν τις ξεχάσουμε για λίγη ώρα δεν θα διαλυθούν, δεν θα λιώσουν και θα κρατάνε το αρχικό σχήμα τους. Δεν το κάνουμε όταν βράζουμε πατάτες για πουρέ βέβαια!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει

 

 

 



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!