Για να (μην) κάνεις πατάτα

Search

Για να (μην) κάνεις πατάτα

Πώς θα διασφαλίσεις ότι δεν θα λιώσουν οι πατάτες ενώ τις βράζεις; Ένα tip από τη food blogger Αγγελική Κοντού.

01 Αυγούστου 2015

Όταν βράζουμε πατάτες και θέλουμε να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μη λιώσουν, το επιτυγχάνουμε προσθέτοντας κατά το βράσιμο λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ακόμα κι αν τις ξεχάσουμε για λίγη ώρα δεν θα διαλυθούν, δεν θα λιώσουν και θα κρατάνε το αρχικό σχήμα τους. Δεν το κάνουμε όταν βράζουμε πατάτες για πουρέ βέβαια!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει

 

 

 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Ακόμη ένας πολύ καλός λόγος να σκάσεις ένα χαμόγελο

Αμερικανική έρευνα υποστηρίζει ότι το γέλιο σου δεν συνδέεται μόνο με το ταμπεραμέντο σου.
DO IT YOURSELF

3 ενδυματολογικές φόρμουλες για κάθε εορταστικό πάρτυ

Προγραμμάτισε από τώρα την εορταστική σου γκαρνταρόμπα για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις!
BEAUTY TIPS

Τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για την εορταστική περίοδο

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, εσύ ακόμη να προετοιμαστείς;
ΕΓΩ

Το τρικ για να τελειώνεις τις δουλειές σου γρηγορότερα

Να πως θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις περισσότερα πράγματα μέσα στη μέρα.
STREET STYLE

Αυτά είναι τελικά τα πιο άνετα ρούχα όταν ταξιδεύεις

Ταξιδεύεις; Σου υποσχόμαστε ότι με αυτά τα ρούχα θα είσαι άνετη και στιλάτη, σε όλο το ταξίδι!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το μόνο προϊόν που θα χρειαστείς για ένα φυσικό μακιγιάζ

Αυτό το προϊόν μακιγιάζ έχει διπλή χρήση και συμφέρει!