Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σου (τη) σπάνε τα αυγά;

Ένα tip για να τα διατηρήσεις ακέραια στο βράσιμο.


Γεωργία Κοντού

Για να μην υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ένα αυγό την ώρα που το βράζεις, βγάλε το από το ψυγείο μία με δύο ώρες νωρίτερα και άφησέ το σε θερμοκρασία δωματίου. Κατόπιν βάλε το προσεκτικά σε κατσαρόλα με νερό βρύσης και ρύθμισε τη θερμοκρασία στη μεσαία σκάλα. Έτσι, το σώζεις από το "σοκ" της απότομης αλλαγής θερμοκρασίας!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα