Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Jean Louis Capsalas μας φτιάχνει γεμιστό καπνιστό σολομό

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” κάνει την γευστική πρόταση της ημέρας.


Jean Louis Capsalas

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” μας ετοιμάζει σήμερα καπνιστό σολομό γεμιστό με μους ταραμά και λαδολέμονο σε φωλιά από αγγούρι. Μαγείρεψε και εσύ μια μερίδα με τις οδηγίες του!

ΥΛΙΚΑ

100 γρ καπνιστός σολομός σε φέτες

Μισό αγγούρι

50 γρ μους ταραμά

3 κ.σ. λαδολέμονο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

- Σε ένα φλιτζάνι απλώνουμε μεμβράνη. Απλώνουμε τις λωρίδες του σολομού στον πάτο και στα τοιχώματα (προσοχή να περισσεύουν οι άκρες από τις λωρίδες του σολομού εκτός φλιτζανιού θα χρειαστούν για το κλείσιμο μετά την γέμιση).

- Γεμίζουμε με ταραμά και κλείνουμε με τις άκρες του σολομού.

- Βγάζουμε από το φλιτζάνι μαζί με την μεμβράνη και κλείνουμε. Γυρνάμε τη μεμβράνη μέχρι να κλείσει καλά και να γίνει μια μπάλα.

- Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.

- Τοποθετούμε το ψιλοκομμένο σε λωρίδες αγγούρι στο πιάτο και από επάνω βάζουμε το σολομό γύρω γύρω στο πιάτο. Ρίχνουμε λίγο λαδολέμονο.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση