Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει φιλέτο λαυράκι - AllYou.gr

Search

Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει φιλέτο λαυράκι

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει ένα ιδιαίτερο πιάτο για σήμερα.

07 Οκτωβρίου 2016

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” μαγειρεύει σήμερα φιλέτο λαυράκι και φινόκιο σε λαδόκολλα με ούζο και κρέμα άνηθου. Μαγείρεψε και εσύ με τις οδηγίες του!

ΥΛΙΚΑ
•    2 φιλέτα λαυράκι
•    1 φινόκιο
•    1 κ.σ. ελαιόλαδο
•    2 κ.σ. ούζο
•    50 γρ. γιαούρτι
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένο άνηθο
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένα βότανα
•    Σκόρδο
•    Αλάτι, πιπέρι
•    1 πράσο σε λωρίδες για το τύλιγμα του papillote
•    1 φρέσκο κρεμμύδι
•    Σαλάτα και φύλο παντζάρι για γαρνιτούρα
•    Ξύσμα πορτοκαλιού
•    Λαδόκολλα (για papillote)
•    Αλουμινόχαρτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

•    Κόβουμε ένα τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλα. Βάζουμε το ένα φιλέτο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε πάνω σοτ φιλέτο φινόκιο, λάδι, βότανα.
•    Τοποθετούμε το άλλο κομμάτι φιλέτο από επάνω σαν σάντουιτς 
•    Διπλώνουμε την λαδόκολλα σαν καραμέλα, ανοίγουμε λίγο από την επάνω πλευρά και ρίχνουμε λίγο ούζο και ξύσμα πορτοκαλιού. 
•    Ψήνουμε στους 180C για 30-40 λεπτά. 
•    Μόλις ψηθεί τοποθετούμε σττ πιάτο το λαυράκι μαζί με τη λαδόκολλα.΄



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!