Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει φιλέτο λαυράκι

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει ένα ιδιαίτερο πιάτο για σήμερα.


Jean Louis Capsalas

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” μαγειρεύει σήμερα φιλέτο λαυράκι και φινόκιο σε λαδόκολλα με ούζο και κρέμα άνηθου. Μαγείρεψε και εσύ με τις οδηγίες του!

ΥΛΙΚΑ
•    2 φιλέτα λαυράκι
•    1 φινόκιο
•    1 κ.σ. ελαιόλαδο
•    2 κ.σ. ούζο
•    50 γρ. γιαούρτι
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένο άνηθο
•    1 κ. του καφέ ψιλοκομμένα βότανα
•    Σκόρδο
•    Αλάτι, πιπέρι
•    1 πράσο σε λωρίδες για το τύλιγμα του papillote
•    1 φρέσκο κρεμμύδι
•    Σαλάτα και φύλο παντζάρι για γαρνιτούρα
•    Ξύσμα πορτοκαλιού
•    Λαδόκολλα (για papillote)
•    Αλουμινόχαρτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

•    Κόβουμε ένα τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλα. Βάζουμε το ένα φιλέτο, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε πάνω σοτ φιλέτο φινόκιο, λάδι, βότανα.
•    Τοποθετούμε το άλλο κομμάτι φιλέτο από επάνω σαν σάντουιτς 
•    Διπλώνουμε την λαδόκολλα σαν καραμέλα, ανοίγουμε λίγο από την επάνω πλευρά και ρίχνουμε λίγο ούζο και ξύσμα πορτοκαλιού. 
•    Ψήνουμε στους 180C για 30-40 λεπτά. 
•    Μόλις ψηθεί τοποθετούμε σττ πιάτο το λαυράκι μαζί με τη λαδόκολλα.΄

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό