Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αν το ζαχαρώνεις (το μέλι)...

...διάβασε πώς θα το ξανακάνεις παχύρρευστο.


Γεωργία Κοντού

Ζαχάρωσε το μέλι σου; Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί. Αρκεί να ακολουθήσεις μια απλή διαδικασία για να το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή.

Μέσα σε ένα γυάλινο βάζο, τοποθέτησέ το σε ένα κατσαρολάκι με νερό θερμοκρασίας γύρω στους 50 βαθμούς και άφησέ το για 5-10 λεπτά.

Προσοχή: Το μέλι δεν πρέπει να βράσει, γιατί θα χάσει τα θρεπτικά συστατικά του. Φύλαξέ το σε σκοτεινό, δροσερό σημείο. 

 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»