ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Κεφτεδάκια Σμυρνέικα
Τα σμυρνέικα κεφτεδάκια βασιλεύουν στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων όλων μας! Και τα σημερινά παιδιά θα τα λατρέψουν!
Γεωργία Κοντού
Συστατικά:
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο 2 φορές
2 φλ. ψίχα ψωμί
2-3 κρεμμύδια μέτρια
3-4 κ.σ. μαϊντανό
5-6 φύλλα δυόσμου
2-3 κ.σ. γαλέτα ψιλή
2-3 κ.σ. αλεύρι
Οδηγίες:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα υλικά.
2. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 30 λεπτά, ώστε να δέσουν τα αρώματα των υλικών.
3. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού.
4. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πηγή: Gourmed.gr
SELECTIONS
- Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;
- Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens
- 5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα
- «Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ