Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανά πιτσάκια με λουκάνικα και πατάτα

Μια εύκολη συνταγή για μικρές αλλά χορταστικές λιχουδιές!



Υλικά για 4 μερίδες

300 γρ. ζύμη από πίτσα
3 πατάτες βραστές κομμένες τετραγωνάκια
250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
200 γρ. λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες

Μοιράζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια. Ανοίγουμε σαν να κάνουμε μικρές πίτσες και απλώνουμε σε ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε επάνω λίγη σάλτσα ντομάτα, τη mozzarella, τα λουκάνικα, τις πατάτες και γαρνίρουμε με 2-3 κομματάκια δεντρολίβανο. Αφήνουμε έξω να ξεκουραστούν 20 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.

Πηγή: Βotrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα