ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Η σεφ Ντίνα Νικολάου νικήτρια στα Βραβεία Gourmand 2016
"Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας", αναδείχτηκαν το καλύτερο βιβλίο Μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας το 2016.
Οι νηστίσιμες συνταγές της σεφ Ντίνας Νικολάου, έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Βραβεία Gourmand 2016! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το βιβλίο "Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, ψηφίστηκε ως το "Καλύτερο βιβλίο Μεσογειακής κουζίνας" για τη χώρα μας το 2016!
Το βιβλίο, είναι ιδανικό για όλες οι σύγχρονες νοικοκυρές που θέλουν να μαγειρέψουν νηστίσιμα σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή: Μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυροί απ’ το κελάρι! 114 συνταγές, συνοδευόμενες από υπέροχες φωτογραφίες του Παναγιώτης Μπελτζινίτη. Ένα βιβλίο ιδανικό για αυτή την περίοδο, με μια εισαγωγή του διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη, που επισημαίνει την αξία της νηστίείας.
Τα #Gourmand World #Cookbook #Awards (Βραβεία Γευσιγνωστών για τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής), ιδρύθηκαν ως θεσμός το 1995 από τον Εντουάρντ Κουαντρό και αποτελούν ακόμα και σήμερα, το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν βιβλία, ιστότοποι και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την μαγειρική, κυριολεκτικά από όλες τις χώρες του κόσμου.