Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η σεφ Ντίνα Νικολάου νικήτρια στα Βραβεία Gourmand 2016

"Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας", αναδείχτηκαν το καλύτερο βιβλίο Μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας το 2016. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Οι νηστίσιμες συνταγές της σεφ Ντίνας Νικολάου, έκλεψαν τις εντυπώσεις στα Βραβεία Gourmand 2016! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το βιβλίο "Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, ψηφίστηκε ως το "Καλύτερο βιβλίο Μεσογειακής κουζίνας" για τη χώρα μας το 2016!

Το βιβλίο, είναι ιδανικό για όλες οι σύγχρονες νοικοκυρές που θέλουν να μαγειρέψουν νηστίσιμα σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή: Μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυροί απ’ το κελάρι! 114 συνταγές, συνοδευόμενες από υπέροχες φωτογραφίες του Παναγιώτης Μπελτζινίτη. Ένα βιβλίο ιδανικό για αυτή την περίοδο, με μια εισαγωγή του διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη, που επισημαίνει την αξία της νηστίείας. 

Τα #Gourmand World #Cookbook #Awards (Βραβεία Γευσιγνωστών για τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής), ιδρύθηκαν ως θεσμός το 1995 από τον Εντουάρντ Κουαντρό και αποτελούν ακόμα και σήμερα, το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν βιβλία, ιστότοποι και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την μαγειρική, κυριολεκτικά από όλες τις χώρες του κόσμου. 
 



 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός