Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό!

Εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο.



Υλικά

150 γρ. μακαρόνια gluten free
150 γρ. πατάτα κομμένη σε τετραγωνάκια
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράζει και ρίχνουμε μέσα τα κυβάκια πατάτας. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια. Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε όλα μαζί. Συγχρόνως σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και το μαϊντανό. Σοτάρουμε μέσα τα μακαρόνια και τις πατάτες, κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Πηγή: Βοtrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»