ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Βάλε πατάτες στα μακαρόνια!
Μια συνταγή για ένα εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά για δύο μερίδες
150 γρ. μακαρόνια gluten free
150 γρ. πατάτα κομμένη σε τετραγωνάκια
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Βάζουμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράζει και ρίχνουμε μέσα τα κυβάκια πατάτας. Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια. Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε όλα μαζί. Συγχρόνως σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο και το μαϊντανό. Σοτάρουμε μέσα τα μακαρόνια και τις πατάτες, κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή: Botrini.gr
SELECTIONS
- Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;
- Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens
- 5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα
- «Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ