Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εορταστικά δείπνα πολλών αστέρων!

Φέτος τις γιορτές κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου: ενέδωσε στις κορυφαίες γεύσεις του Δειπνοσοφιστήριον Catering.


Γωγώ Καρκάνη

Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θέλεις να είναι τα πάντα ξεχωριστά. Αξίζει λοιπόν να καλομάθεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα απολαμβάνοντας ένα γεύμα στο καλαίσθητο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή Museum Restaurant (Λεβίδου 13 και Όθωνος 100, Κηφισιά), με τις κορυφαίες γεύσεις από το Δειπνοσοφιστήριον Catering, υπό την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο της τροφοδοσίας και του επισιτισμού, των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων, της εστίασης και του φαγητού, με ένα λαμπερό Gala Dinner στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

deipnosofistirio1.jpg

Τα εορταστικά μενού που προσφέρει το Δειπνοσοφιστήριον Catering στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή, τα οποία έχουν επιμεληθεί οι Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και Pastry Chef Charlotte Χατζηδημητρίου, είναι τα εξής:

Παραμονή Χριστουγέννων (24/12)

1ο πιάτο: Σούπα από κάστανα κρέμα, αμύγδαλα και τραγανό iberico hamon

2ο πιάτο: Χτένια με νερό τομάτας, μοσχολέμονο, κόκκινο κάρυ, μέντα, πουρέ από μωβ κουνουπίδι, τραγανό τσορίθο και αφρό από νεροκάρδαμο

3ο πιάτο (επιλογή): Βιολογική γαλοπούλα με γέμιση, βουτυράτο πουρέ πατάτας, καραμελώμενα λαχανικά, gravy και chutney cranberry

ή

Μοσχαρίσιο prime rib 45 ημερών ωρίμανσης με καραμελώμενα εσαλότ, φοινόκιο, ρίζες λαχανικών, παλαιωμένο port, σινάπι, εστραγκόν και αφρό λευκής γλυκοπατάτας

Dessert: Crème βανίλιας με compote βύσσινο και Amerana, mousse bitter πάνω σε τραγανή βάση πραλίνας

deipnosofistirio2.jpg

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12)

1ο πιάτο: Σεβίτσε ελληνικής γαρίδας με yuzu kosho αφρό λεβάντας και πουρέ από άγριο μαϊντανό

2ο πιάτο: Αστακός και τρούφες με σούπα από άγρια μανιτάρια φύτρες αρακά και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ

Σορμπέ: Κουμ κουάτ με καραμελωμένο τζίντζερ

3ο πιάτο: Μοσχαρίσιο φιλέτο black angus με parsnip πουρέ, σάλτσα από άγρια μύρτιλα και αστεροειδή γλυκάνισο πίκλες από μανταρίνι και σιγοψημένα λαχανικά με αρμπαρόριζα

Dessert: Χρυσή σφαίρα με creme φυστίκι Αιγίνης, αφράτη mouse bitter, σάλτσα βατόμουρο και chocolate brownies cube

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 210 8011170. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία γεύσεων που προσφέρει το Δειπνοσοφιστήριον Catering για την εορταστική περίοδο. Περισσότερες πληροφορίες:  www.dipnosofistirion.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικές γαρίδες με πέστο, νιόκι και αρακά

Ένα εύκολο, υγιεινό κι απολαύστικο πιάτο, έτοιμο σε 20 λεπτά

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ