Χοιρινό με φασόλια χάντρες στην κατσαρόλα - AllYou.gr

Search

Χοιρινό με φασόλια χάντρες στην κατσαρόλα

Συνδυασμός και χορταστικός και νόστιμος!

06 Νοεμβρίου 2014

Καιρός να δοκιμάσουμε το χοιρινό σε συνδυασμό με φασόλια χάνδρες και κολοκυθάκια.

Συστατικά:

1,5 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες

500 γρ φασολάκια χάντρες

500 γρ πράσινα φασολάκια μπαρμπούνια

500 γρ κολοκυθάκια κομμένα ροδέλες

1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες

1 ποτήρι νερού χυμό ντομάτας

3 ξερά κρεμμύδια στον τρίφτη

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά σοτάρω το χοιρινό με τα κρεμμύδια για δέκα περίπου λεπτά.

Μετά προσθέτω τις ντομάτες, τον χυμό ντομάτας, την ζάχαρη, το αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.

Αφήνω το φαγητό να βράσει για μισή ώρα περίπου.

Προσθέτω τις χάντρες, τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο και λίγο νερό ακόμα.

Αφήνω το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά και να χυλώσει.

Σερβίρω το φαγητό ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι.

Όσο το φαγητό βράζει, κουνάω προσεκτικά την κατσαρόλα.

Δεν ανακατεύω με κουτάλι για να μην διαλυθούν τα φασόλια και τα κολοκυθάκια.

Από το βιβλίο Ρένα της Φτελιάς  Συνταγές που αγαπήσαμε

Αγοράστε το βιβλίο από  Εκδόσεις Στεργίου

Από: Ειρήνη Τόγια

Πηγή: Gourmed.gr

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!