Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Brunch σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας

Στο Museum Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά σε περιμένουν οι πιο εκλεκτές γεύσεις – και άφθονη δροσιά, ακόμα και τις πιο καυτές μέρες. 


Γωγώ Καρκάνη

Η πρόσκληση από την αγαπημένη μας "The Kompany", ήταν απλή, φιλική, καλοκαιρινή. Μας προσκαλούσε για Brunch, δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου, παρακαλώ, σ' εναν κήπο-όαση , στην Κηφισιά.Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Κηφισιάς κρύβεται αυτή η μικρή όαση: ο κήπος του Museum Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή (Λεβίδου 13 & Όθωνος 100, Κηφισιά, www.gnhm.gr). Η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα δέντρα και την κομψή, ανανεωμένη διακόσμηση βρίσκει το ιδανικό της ταίρι στις ποιοτικές γεύσεις του «Δειπνοσοφιστήριον Catering».

Ποιος μπορείνα αρνηθεί μια τέτοια πρό(σ)κληση; Εμείς , πάντως, στο AllYou.gr , δεχόμαστε πάντα με χαρά . Έτσι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πρόσφατα το όμορφο περιβάλλον και το πολύ ιδιαίτερο μενού, από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε εκεί.

Υπέροχοι οικοδεσπότες τόσο τα στελέχη της "The Kompany"ο αεικίνητος Κώστας Τσολάκης, η πανταχού παρούσα Βάσω Τόση και  η γλυκειά  Λωρέτα Ατσωνίου όσο και οι άνθρωποι-"ψυχή" του "Δειπνοσοφιστήριον Catering" ο μέγας Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο τα πάντα γνωρίζων Δημήτρης Χριστοφιλέας και η  άκρως επικοινωνιακή Άννα Δαικίδου. Απολαύσαμε τη συντροφιά τους, αλλά και ένα πλούσιο , εκλεκτό , εντυπωσιακό και πεντανόστιμο brunch

Καλεσμένοι εμπορικά στελέχη, δημοσιογράφοι, food bloggers αλλά και προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ευρεία γκάμα γεύσεων, σε επιμέλεια του executive chef του εστιατορίου, Δημήτρη Σκαρμούτσου, και οι γλυκές δημιουργίες του νέου μέλους της οικογένειας του «Δειπνοσοφιστήριον», του pastry chef Richard Phelion, ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο.

Σας ευχαριστούμε όλους!

20 χρόνια Δειπνοσοφιστήριον Catering

Στο χώρο της εστίασης από το 1997, μετρά ήδη πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και κατάκτησης της τεχνογνωσίας. Η ανάπτυξή του βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: στους ανθρώπους και στις υποδομές. 

Οι εργαζόμενοι που το στελεχώνουν είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Επικεφαλής στην κουζίνα είναι ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σε όλους και καταξιωμένος σεφ, και ο Jean Louis Capsalas, Ελληνογάλλος σεφ με σπουδαία καριέρα σε γαλλικά και αθηναϊκά εστιατόρια.

Όσο για τις υποδομές, οι υπερσύγχρονες επισιτιστικές εγκαταστάσεις του στην Κηφισιά και στη Μεταμόρφωση καταλαμβάνουν περισσότερα από 4.200 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες αιχμής που πληρούν όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας. Με λίγα λόγια, Δειπνοσοφιστήριον Catering σημαίνει εγγύηση.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα