Το ψωμί του τοστ με το κάτι παραπάνω - AllYou.gr

Search

Το ψωμί του τοστ με το κάτι παραπάνω

Με μία απλή κίνηση μπορείς να δώσεις μεγαλύτερη (θρεπτική) αξία στη διατροφή σου.

20 Οκτωβρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, όχι μόνο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά, δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες σε κάποιες βιταμίνες όπως η D και το φολικό οξύ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος. Στον σίδηρο εντοπίστηκε χαμηλή πρόσληψη στο 35% του πληθυσμού, στο ασβέστιο στο 66%, στο φολικό οξύ στο 83%, ενώ στη βιταμίνη D το ποσοστό ανέρχεται στο 98%. 

Αυτά ήταν τα ευρήματα της μεγάλης Πανελλαδικής Μελέτης Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.), που εκπονήθηκε από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον επιστημονικό υπεύθυνο της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα για την αξιοποίηση των παραπάνω αποτελεσμάτων.

Το προϊόν αυτής της σύμπραξης; Το νέο σταρένιο ψωμί του τοστ «Παπαδοπούλου PLUS», με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ.

plus750.jpg

Προσφέρει οφέλη σε όλους μας, καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος βοηθάει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης, πάντα στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Κεντρική φωτό:  Leti Kugler / UnsplashΑκολούθησε το allyou στο Instagram!