Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σοκολατάκια ωμά

Γιατί οι γιορτές τελειώνουν μετά των Φώτων



(για 6 μερίδες)

Υλικά
10 κούμαρα
100 γρ. αμύγδαλα άσπρα σε πούδρα
100 γρ. σταφίδα σουλτανίνα
4 κ.σ. κόκκους ρυζιού
3 κ.σ. κακάο
100 γρ. τριμμένο φουντούκι ή τριμμένη καρύδα
Λίγο νερό

Οδηγίες

Βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο νερό τα κούμαρα, τη σταφίδα και τους κόκκους ρυζιού να μαλακώσουν. Ύστερα τα περνάμε όλα στο μίξερ προσθέτοντας την πούδρα αμυγδάλου και το κακάο. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, περνάμε από το τριμμένο φουντούκι ή την καρύδα και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.
 

Πηγή: botrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα