ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σαλάτα με μπακαλιάρο
Γιατί υπάρχει και ο μπακαλιάρος αλλιώς
(για 2 μερίδες)
Υλικά
400 γρ. μπακαλιάρο μουλιασμένο και ξαρμυρισμένο
2 ματσάκια ρόκα
300 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
100 γρ.πράσινες ελιές
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Βράζουμε το μπακαλιάρο και τον κόβουμε κομματάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, τα κομμάτια μπακαλιάρο, τις ελιές και ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ με το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα από πάνω.
Πηγή: botrini.gr