ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
"Βραδιά κοκτέιλ" λέει το πρόγραμμα για απόψε!
Κοκτέιλ με βότκα, τζιτζιμπίρα και φρούτα.
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
500 ml χυμό μήλου
500 ml χυμό κράνμπερι
100 ml βότκα
500 ml τζιτζιμπίρα (τζίτζερέιλ)
Πάγο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ρίχνεις τους χυμούς και τη βότκα σε ένα μπλέντερ και χτυπάς μέχρι να γίνουν ένα μείγμα αφρώδες, σε απαλό ροζ χρώμα. Μοιράζεις σε ποτήρια, προσθέτεις την τζιτζιμπίρα και μερικά παγάκια. Σερβίρεις αμέσως.
Πηγή: What Katie Ate