Το μυστικό για να μη σβολιάσει η σοκολάτα - AllYou.gr

Search

Το μυστικό για να μη σβολιάσει η σοκολάτα

Θα λιώσει για σένα!

23 Δεκεμβρίου 2014

Υπάρχει ωραιότερη διαδικασία στη ζαχαροπλαστική από το λιώσιμο της σοκολάτας στο μπεν μαρί; Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μη σβολιάσει, πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά αν η σοκολάτα έχει συγκεντρώσει έστω και ελάχιστη υγρασία. Για να την επαναφέρεις σε ρευστή μορφή δεν έχεις παρά να προσθέσεις, σιγά σιγά, ένα κουταλάκι του γλυκού λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο.