Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το μυστικό για να μη σβολιάσει η σοκολάτα

Θα λιώσει για σένα!


Γεωργία Κοντού

Υπάρχει ωραιότερη διαδικασία στη ζαχαροπλαστική από το λιώσιμο της σοκολάτας στο μπεν μαρί; Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μη σβολιάσει, πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά αν η σοκολάτα έχει συγκεντρώσει έστω και ελάχιστη υγρασία. Για να την επαναφέρεις σε ρευστή μορφή δεν έχεις παρά να προσθέσεις, σιγά σιγά, ένα κουταλάκι του γλυκού λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο.

 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος