ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Πρωτότυπα καναπεδάκια επί της υποδοχής!
Συνδυάζουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Γεωργία Κοντού
Η συνταγή είναι απλή: φρυγανίζεις φέτες ψωμιού -κατά προτίμηση ολικής άλεσης- και τις "ντύνεις" με όποιους συνδυασμούς υλικών μπορεί να χωρέσει η φαντασία σου. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για την υποδοχή των καλεσμένων σου, που θα τους προδιαθέσουν για ένα αξέχαστο τραπέζι. Με μπρι και μαρμελάδα βερίκοκο.
Με λιαστή ντομάτα και ρικότα.
Με μπλε τυρί και καραμελωμένο καρύδι.
Με μούρα, ρικότα και δυόσμο.
Με ρικότα, μέλι και δυόσμο.
Πηγή: Coordinately Yours
Συνδυάζουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Γεωργία Κοντού
Η συνταγή είναι απλή: φρυγανίζεις φέτες ψωμιού -κατά προτίμηση ολικής άλεσης- και τις "ντύνεις" με όποιους συνδυασμούς υλικών μπορεί να χωρέσει η φαντασία σου. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για την υποδοχή των καλεσμένων σου, που θα τους προδιαθέσουν για ένα αξέχαστο τραπέζι.
Με μπρι και μαρμελάδα βερίκοκο.
Με λιαστή ντομάτα και ρικότα.
Με μπλε τυρί και καραμελωμένο καρύδι.
Με μούρα, ρικότα και δυόσμο.
Με ρικότα, μέλι και δυόσμο.
Πηγή: Coordinately Yours