Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πρωτότυπα καναπεδάκια επί της υποδοχής!

Συνδυάζουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις.


Γεωργία Κοντού

 
Η συνταγή είναι απλή: φρυγανίζεις φέτες ψωμιού -κατά προτίμηση ολικής άλεσης- και τις "ντύνεις" με όποιους συνδυασμούς υλικών μπορεί να χωρέσει η φαντασία σου. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για την υποδοχή των καλεσμένων σου, που θα τους προδιαθέσουν για ένα αξέχαστο τραπέζι.
 
prwtotipakanapedakia5.jpg

Με μπρι και μαρμελάδα βερίκοκο.

prwtotipakanapedakia3.jpg

Με λιαστή ντομάτα και ρικότα.

prwtotipakanapedakia2.jpg

Με μπλε τυρί και καραμελωμένο καρύδι.

prwtotipakanapedakia4.jpg

Με μούρα, ρικότα και δυόσμο.

prwtotiipakanapedakia1.jpg

Με ρικότα, μέλι και δυόσμο.

Πηγή: Coordinately Yours

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα