Πάστα σκόρδου - AllYou.gr

Search

Πάστα σκόρδου

Με αυτή τη "συνταγή", θα έχεις οποιαδήποτε στιγμή στο σπίτι σκόρδο έτοιμο να προστεθεί στο φαγητό σου.

09 Αυγούστου 2015

Υλικά:

σκόρδο (2-3 κεφάλια)

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

μυρωδικά όπως ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Χτυπάς στο μούλτι ή σε ένα γουδί το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Στη συνέχεια προσθέτεις αλάτι, πιπέρι και, αν θέλεις, μυρωδικά και βάζεις το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι με καπάκι. Το κλείνεις και το διατηρείς στην ψύξη για 2-3 εβδομάδες ή στην κατάψυξη για περισσότερο.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα 4 μανό που πρέπει να έχεις πάντα στο συρτάρι σου

Οι πιο διαχρονικές αποχρώσεις βερνικιών που θα φοράς παντός καιρού!
Default Image
ΠΑΙΔΙ

6 τρόποι να κάνεις μαγικά τα Χριστούγεννα του παιδιού σου

Μερικές ιδέες για να βάλεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι.
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί θέλουμε εκείνους που δε μας θέλουν

Η απόρριψη είναι... εγκεφαλική διεγερτική και άκρως ε(ρε)θιστικη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 καλοί λόγοι να ξεκινήσεις να πίνεις χυμό βύσσινο

Το κερασάκι στην κορυφή μπορεί να είναι ξινό αλλά όχι για την υγεία σου, τονίζουν οι ειδικοί.
FASHION NEWS

Όταν το θρυλικό «Μπάγκειον» μετατράπηκε στην πιο σύγχρονη πασαρέλα μόδας

Δες τώρα την νέα συλλογή του Stelios Koudounatis για την Resort ’17 συλλογή!
BEAUTY TIPS

3 hacks για τέλεια μαλλιά σε λιγότερο από 1 λεπτό

Τέλος στις χρονοβόρες προετοιμασίες για πάντα!