ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ένα κοκτέιλ για να γιορτάσουμε το Σαββατόβραδο!
Τεκίλα με λάιμ και δυόσμο.
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
100 γρ. τριμμένο πάγο
40 ml τεκίλα
250 ml χυμό λάιμ
15 ml σιρόπι (έτοιμο ή σπιτικό)
1 κ.σ. φρεσκοκομμένο δυόσμο
50 ml σόδα
Εκτέλεση:
1. Ρίχνεις τον πάγο, την τεκίλα, το χυμό λάιμ, το σιρόπι και το δυόσμο σε ένα σέικερ για κοκτέιλ και ανακινείς.
2. Προσθέτεις το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι ή σε ένα γυάλινο βαζάκι όπως αυτό της φωτό!
3. Ρίχνεις και τη σόδα και γαρνίρεις με δυόσμο και μία φέτα λάιμ.
Πηγή: New South Food Co