ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ένα γλύκισμα έτοιμο στο λεπτό!
Τηγανιτές μπανάνες με μέλι.
Γεωργία Κοντού
Μπορεί στα γλυκά να τις έχεις συνηθίσει ως γέμιση σε κρέπες, όμως το ήξερες ότι οι μπανάνες μπορούν να γίνουν και... λουκουμάδες; Διάβασε πώς.
Υλικά:
1 μπανάνα σε φέτες
1 κ.σ. μέλι
κανέλα
ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνεις ελαφρώς το λάδι σε μέτρια φωτιά.
2. Ρίχνεις μέσα τις φέτες της μπανάνας και τηγανίζεις για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
3. Στο μεταξύ, ανακατεύεις το μέλι με 1 κ.σ. νερό.
4. Αποσύρεις το τηγάνι από τη φωτιά και περιχύνεις τις μπανάνες με μέλι.
5. Τις αφήνεις να κρυώσουν και πασπαλίζεις με κανέλα.
Πηγή: Rachel Schultz