ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ένα ζαχαροπλαστείο για τους Χάνσελ και Γκρέτελ
Η Αγιάκο Κουροκάβα δημιουργεί έναν κόσμο από ζάχαρη.
Γεωργία Κοντού
Ζωάκια και πορτρέτα διασημοτήτων από μπισκότο, installations από κουλουράκια, κοσμήματα από σοκολάτα... Η Αγιάκο Κουροκάβα φτιάχνει πραγματάκια που θα μπορούσαν κάλλιστα να πωλούνται σε μπουτίκ με είδη δώρων, αν δεν ήταν φτιαγμένα από ζάχαρη και αλεύρι! Την ανακαλύψαμε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και, όπως μάθαμε, ειδικεύεται στη ζαχαροπλαστική, τη γλυπτική γλυκών και το food styling. Συνδυάζει τις αμερικανικές και ιαπωνικές καταβολές της με γαλλικές συνταγές σε ένα ζαχαροπλαστείο που έχει στο Μπρούκλιν, το Burrow Patisserie. Δυστυχώς μάς πέφτει λίγο μακριά, οπότε θα αρκεστούμε στο να απολαύσουμε τις δημιουργίες της διαδικτυακά.