Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

O (γαστρονομικός) γύρος της Ελλάδας σε ένα τριήμερο

Στο Athens Food Festival, που αρχίζει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συναντήσουμε μικρούς παραγωγούς από όλες τις γωνιές της χώρας.


Γεωργία Κοντού

Εσύ, αλήθεια, πόσες ελληνικές τοπικές κουζίνες έχεις δοκιμάσει; Και πόσα παραδοσιακά προϊόντα γνωρίζεις; Στο Athens Food Festival, το οποίο ξεκινάει σήμερα (8/10) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα συνεχιστεί μέχρι τις 10/5, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πάνω από 200 μικρούς παραγωγούς από ολόκληρη τη χώρα, 500 διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συνταγές και μυστικά μαγειρικής. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις γαστρονομικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες μάγειρες και γευσιγνώστες και να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους.

Το πρώτο Athens Food Festival θα είναι ένα πανόραμα της ελληνικής γαστρονομίας, με τον εκπληκτικό πλούτο και την αυθεντικότητά της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Χωριό Μικροπαραγωγών, όπου θα γνωρίσεις τον τρόπο παραγωγής εκλεκτών ελληνικών προϊόντων, με την αυτού μεγαλειότητα, το Παραδοσιακό Ελαιοτριβείο, να κατέχει περίοπτη θέση!

Ώρες λειτουργίας: Παρ. 16-21:00, Σάβ.- Κυρ. 10-21:00, γενική είσοδος: 3 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν), προπώληση: www.viva.gr  

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Μια κρεμώδης σάλτσα τυριού πικάντικη με τρυφερά, τραγανά σπαράγγια, κοτολέτες κοτόπουλου σε αυτό το δείπνο εμπνευσμένο από τις αρχές της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30