Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το μυστικό για... διπλά νόστιμο κιμά

Mix & match (και) στη μαγειρική.


Γεωργία Κοντού

Ίσως γνωρίζεις μόνο το μοσχαρίσιο κιμά ή προτιμάς αποκλειστικά τον χοιρινό για λόγους οικονομίας. Το ήξερες όμως ότι αν τους συνδυάσεις στην ίδια συνταγή το αποτέλεσμα θα είναι πιο νόστιμο, με πολυεπίπεδη γεύση; Η χρυσή αναλογία είναι δύο μέρη μοσχαρίσιου κιμά προς ένα μέρος χοιρινό, αλλά είναι και θέμα προσωπικού γούστου. Μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το tip σε κάθε πιάτο με κιμά, είτε πρόκειται για σπαγγέτι, κεφτεδάκια ή μουσακά. Με αυτό τον τρόπο, τα υλικά θα σου κοστίσουν και λιγότερο από ό,τι αν χρησιμοποιούσες μόνο μοσχάρι.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό