Το μυστικό για... διπλά νόστιμο κιμά - AllYou.gr

Search

Το μυστικό για... διπλά νόστιμο κιμά

Mix & match (και) στη μαγειρική.

16 Ιουνίου 2015

Ίσως γνωρίζεις μόνο το μοσχαρίσιο κιμά ή προτιμάς αποκλειστικά τον χοιρινό για λόγους οικονομίας. Το ήξερες όμως ότι αν τους συνδυάσεις στην ίδια συνταγή το αποτέλεσμα θα είναι πιο νόστιμο, με πολυεπίπεδη γεύση; Η χρυσή αναλογία είναι δύο μέρη μοσχαρίσιου κιμά προς ένα μέρος χοιρινό, αλλά είναι και θέμα προσωπικού γούστου. Μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το tip σε κάθε πιάτο με κιμά, είτε πρόκειται για σπαγγέτι, κεφτεδάκια ή μουσακά. Με αυτό τον τρόπο, τα υλικά θα σου κοστίσουν και λιγότερο από ό,τι αν χρησιμοποιούσες μόνο μοσχάρι.

Hot αυτή τη στιγμή!

BEAUTY TIPS

Τι τρώνε τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να έχουν καθαρή επιδερμίδα

Όταν περπατάς στον πιο σημαντικό fashion show, πρέπει το δέρμα σου να είναι άψογο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Να γιατί ερωτευόμαστε

Νέα έρευνα έρχεται να μας αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του έρωτα.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να γιατί πρέπει να λες καθημερινά "ναι" στους ξηρούς καρπούς

Μην αφήνεις εκτός του μενού σου τα φουντούκια, τα καρύδια, τα φιστίκια... Υπάρχουν λόγοι!
DO IT YOURSELF

3 τρόποι να φορέσεις ένα λεοπάρ παλτό

Κάνε statement με τις εμφανίσεις σου φορώντας αυτό το παλτό
BEAUTY TIPS

6 φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις πλούσια φρύδια

Τα προϊόντα που θα σου προσφέρουν τα φρύδια που πάντα ήθελες!
ΥΓΕΙΑ

Να γιατί δεν πρέπει να οδηγείς με ανοιχτό παράθυρο

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά αυτή η συνήθεια βλάπτει σοβαρά την υγεία σου.