ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σαγκρία με μούρα και ροδόνερο
Δροσερή απόλαυση σε βαθύ κόκκινο χρώμα!
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
1 μπουκάλι γλυκό κόκκινο κρασί
2 φλ. διάφορα μούρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
1/2 φλ. ροδόνερο για μαγειρική (σε σουπερμάρκετ)
1/2 φλ. χυμό μούρων
Εκτέλεση:
1. Ρίχνεις τα φρούτα μέσα σε μια μεγάλη κανάτα.
2. Προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις.
3. Αφήνεις στο ψυγείο τουλάχιστον για τρεις ώρες προτού σερβίρεις, για να ενωθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Πηγή: The Glitter Guide